Adaylığının açıklandığı ilk günden itibaren seçim çalışmalarına yoğun şekilde başlayan AK Parti Bursa 1. Bölge 2. sıra Adayı Dr. Mustafa Esgin, kendi bölgesinin dışında olan Mudanya'da da partisine destek verdi.
24 Haziran seçimlerinin önemini her ortamda vatandaşlara anlatan Dr. Mustafa Esgin, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya gelerek AK Partinin 15 yıllık iktidarındaki Bursa’ya yaptığı hizmetleri paylaştı.
İlçede saha çalışması kapsamında MUDANYA Gazetesi'ni de ziyaret eden Dr. Mustafa Esgin, Ak Parti'nin bir siyasi hareket değil, milletin gönlünde yer bulmuş bir halk hareketi olduğunu ifade ederek, "24 Haziran’dan sonra halkımızın desteğiyle güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü bir Bursa ve daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu. Gün boyu Ak Parti Mudanya İlçe teşkilatının da eşlik ettiği Mudanya ziyaretlerinde, milletvekili adayı Dr. Esgin, iftar sonrası Ülkü Mahalle'de, sahura kadar da ilçe sahilinde vatandaşlara buluşarak destek istedi.