Yenileniyor
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • K.Maraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
BIST 8334.94
DOLAR 27.38
EURO 29.01
ALTIN 1627.65
mecidiyeköy escort

Bursa Edebiyat ve Düşünce Akademisi dönüyor1045 defa okundu

kategorisinde, 30 Nis 2022 - 18:15 yayınlandı.
Bursa Edebiyat ve Düşünce Akademisi dönüyor

Bursa Edebiyat ve Düşünce Akademisi, 12 Şubat 2022’de başlayıp verdiği kısa bir aranın ardından 7 Mayıs 2022’de tekrar başlıyor.

BURSA (İGFA) – Bu yıl Türk Dünyası Kültür Başkenti seçilen Bursa, 2022’ye hızlı bir giriş yaptı. Kültür-sanat faaliyetleriyle şehir hayatına önemli katkılar sunan Büyükşehir Belediyesi, Bursalıları edebiyat ve düşünce insanlarıyla buluşturmaya devam ediyor. 12 Şubat 2022’de başlayan Bursa Edebiyat ve Düşünce Akademisi, kısa bir aranın ardından 7 Mayıs 2022’de tekrar başlıyor. Program serisine; Prof. Dr. Süleyman Uludağ, Senail Özkan, Hüseyin Rahmi Göktaş, Prof. Dr. Yılmaz Daşcıoğlu, Doç. Dr. Turgay Anar, Prof. Dr. Mehmet Fatih Birgül katılmıştı.

7 Mayıs’tan sonra da Prof. Dr. Mehmet Samsakçı – Edebiyat ve Kanon, Dr. Özgür Taburoğlu – Resim, Söz ve Yazı, Nevzat Çalıkuşu – Edebiyat ve Sinema, Prof. Dr. Yümni Sezen – Kültür ve Medeniyet Üzerine, Prof. Dr. Nesrin Karaca – Edebiyat ve Kadın, Prof. Dr. Ömer Türker – Varlığın Anlamına Dair konu başlıkları altında seminer verecek.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “11 Haziran’a kadar her cumartesi günü saat 14.00’te Tayyare Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleşecek programların sonunda, devam esasına göre katılımcılara ‘Katılım Belgesi’ verilecektir. Daha fazla bilgi Büyükşehir’in internet sitesinden ve Tayyare Kültür Merkezi’nden edinilebilir” ifadelerine yer verildi.

Google News Mudanya Haberleri Telegram MUDANYA Kanalı
Haber Editörü : Tüm Yazıları
BU HABERİ OKUDUNUZ... ŞİMDİ LÜTFEN ÇAĞRIMIZI DA OKUYUN! Basılı gazetemizin yanı sıra internet sitemizlede haberleri sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz sitemiz ücretsiz. Öncelikli gelir kaynağımız ise basılı gazete. Bizleri internetten takip etmeye devam edin, ancak her Perşembe MUDANYA'nın güçlü ve bağımsız bir şekilde devam etmesi için MUDANYA'ya ABONE olmayı ihmal etmeyin. ABONE OL! OKU, OKUT!
YORUM YAZ