Yenileniyor
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • K.Maraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
--
--
--
--

Denizli’de Başkan Çavuşoğlu’na DEBAK ekibinden ziyaret10 defa okundu

kategorisinde,05 Şub 2026 - 16:00 yayınlandı.
Denizli’de Başkan Çavuşoğlu’na DEBAK ekibinden ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri ve Risk Yönetimi Dairesi Başkanlığı koordinesinde, tamamen Büyükşehir Belediyesi personelinden gönüllülük esasına dayalı olarak kurulan Denizli Büyükşehir Arama Kurtarma (DEBAK) ekibi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

DENİZLİ (İGFA) – Afet İşleri ve Risk Yönetimi Dairesi Başkanı Ufuk Tarakçıoğlu ziyarette, DEBAK’ın kuruluş süreci, görev alanları ve yürütülen hazırlık çalışmaları hakkında Başkan Çavuşoğlu’na bilgi verdi.

Afet ve acil durumlarda hızlı, doğru ve etkili müdahale hedefiyle oluşturulan ekibin, eğitim planlamaları ve kurumsal koordinasyon yapısı da paylaşıldı.

DEBAK İLE BÜYÜKŞEHİR AFETLERE KARŞI HAZIR

Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, afetlere hazırlıklı bir kent oluşturmanın önemine dikkat çekerek, gönüllülük esasına dayalı arama kurtarma yapılanmasının Denizli açısından büyük bir kazanım olduğunu ifade etti. Başkan Çavuşoğlu, DEBAK ekibine çalışmalarında başarılar dileyerek, her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Google News Mudanya Haberleri Telegram MUDANYA Kanalı
Haber Editörü : Tüm Yazıları
BU HABERİ OKUDUNUZ... ŞİMDİ LÜTFEN ÇAĞRIMIZI DA OKUYUN! Basılı gazetemizin yanı sıra internet sitemizlede haberleri sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz sitemiz ücretsiz. Öncelikli gelir kaynağımız ise basılı gazete. Bizleri internetten takip etmeye devam edin, ancak 15 günde bir Pazartesi MUDANYA'nın güçlü ve bağımsız bir şekilde devam etmesi için MUDANYA'ya ABONE olmayı ihmal etmeyin. ABONE OL! OKU, OKUT!
YORUM YAZ