Yenileniyor
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • K.Maraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
--
--
--
--

Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Nuri Çelik getirildi333 defa okundu

kategorisinde, 15 May 2024 - 10:28 yayınlandı.
Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Nuri Çelik getirildi

Düzce Valiliği, Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Nuri Çelik’in atandığını duyurdu.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) – Düzce Valiliği, Düzce İl Özel idaresinde boş bulunan Genel sekreter kadrosuna Kültür ve Turizm Bakanlığı strateji geliştirme Bakanlığında Başkan yardımcısı olarak görev yapan Nuri Çelik’in atndığını duyurdu.

NURİ ÇELİK KİMDİR?

 Nuri çelik 1985 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan Çelik, yükseköğrenimini 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Maliye bölümünde tamamlamıştır.  

Memuriyet hayatına 2010 yılında İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcısı olarak başlayan Çelik, 2013 yılında Bakanlığın yapmış olduğu yeterlilik sınavını kazanarak İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçisi olarak atanmaya hak kazanmıştır. 

Bu görevinde Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarının denetimlerini yapan Çelik ayrıca 2019-2020 yılları arasında da İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli kademelerde Çalışma Grup Başkanı olarak görev yapmıştır. 

2020 yılının Mayıs ayında Kültür ve Turizm Bakanlığına atanan Çelik, 4 yıl boyunca Strateji Geliştirme Başkanlığında Başkan Yardımcısı görevini yürütmüştür.

Google News Mudanya Haberleri Telegram MUDANYA Kanalı
Haber Editörü : Tüm Yazıları
BU HABERİ OKUDUNUZ... ŞİMDİ LÜTFEN ÇAĞRIMIZI DA OKUYUN! Basılı gazetemizin yanı sıra internet sitemizlede haberleri sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz sitemiz ücretsiz. Öncelikli gelir kaynağımız ise basılı gazete. Bizleri internetten takip etmeye devam edin, ancak 15 günde bir Pazartesi MUDANYA'nın güçlü ve bağımsız bir şekilde devam etmesi için MUDANYA'ya ABONE olmayı ihmal etmeyin. ABONE OL! OKU, OKUT!
YORUM YAZ