Yenileniyor
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • K.Maraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
--
--
--
--

Malatya’da Yeşilyurtlu muhtarlar Başkan Gürkan’ı ziyaret etti247 defa okundu

kategorisinde, 01 Mar 2021 - 18:48 yayınlandı.
Malatya’da Yeşilyurtlu muhtarlar Başkan Gürkan’ı ziyaret etti

Malatya’da Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Süleyman Şahbaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, bölgelerinde bulunan mahallelerin sorun ve taleplerini ilettiler.

MALATYA (İGFA) – Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkan ve üyeleriyle bir araya geldi. Yeşilyurt ilçesinde mahallelerle ilgili talep ve sorunların görüşüldüğü ziyarette Başkan Gürkan, muhtarlarla istişarede bulundu. 

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Süleyman Şahbaz,  ziyarette yapılması öncelikli olan işlerin planlar dahilinde görüşüldüğünü söyledi.

“Muhtarları nehrin demokrasi gözü” olarak tarif ettiklerini söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Yani demokrasi bir nehirse onu besleyen muhtarlarımızdır diye ifade ediyoruz. Dolayısıyla muhtarlarımızın özellikle kendi mahallelerinde belirlemiş olduğu sorunlar hem bizim yol haritamızın hem de yön pusulamızın oluşmasında bize önemli bir katkı sağlamaktadır. Muhtarlarımızın kendi mahallelerinde ne gibi problem ve sıkıntıları varsa ilgili birimdeki arkadaşlarımızla bu konuları çözme noktasında gerekli koordinasyonu sağlamak için ne gerekiyorsa onu da yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

 

Google News Mudanya Haberleri Telegram MUDANYA Kanalı
Haber Editörü : Tüm Yazıları
BU HABERİ OKUDUNUZ... ŞİMDİ LÜTFEN ÇAĞRIMIZI DA OKUYUN! Basılı gazetemizin yanı sıra internet sitemizlede haberleri sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz sitemiz ücretsiz. Öncelikli gelir kaynağımız ise basılı gazete. Bizleri internetten takip etmeye devam edin, ancak 15 günde bir Pazartesi MUDANYA'nın güçlü ve bağımsız bir şekilde devam etmesi için MUDANYA'ya ABONE olmayı ihmal etmeyin. ABONE OL! OKU, OKUT!
YORUM YAZ