Yenileniyor
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • K.Maraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
BIST 5626.49
DOLAR 23.38
EURO 25.15
ALTIN 1474.46
mecidiyeköy escort

Bizimköy’de son durak ‘Çobanoğlu’ oldu44 defa okundu

kategorisinde, 20 Mar 2023 - 17:45 yayınlandı.
Bizimköy’de son durak ‘Çobanoğlu’ oldu

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün İzmit’in köylerinin tanıtımı ve kalkınmasını sağlamak amacıyla yürüttüğü; deprem felaketi nedeniyle bir ay ara verdiği Bizimköy Doğa Yürüyüşü bu ay Çobanoğlu Köyü’nde devam etti.

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediyesi Spor işleri Müdürlüğü, İzmit’in köylerinin tanıtımı ve kalkınmasını sağlamak; doğaseverleri de doğayla buluşturmak adına her ay Bizim Köy Doğa Yürüyüşleri düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Spor İşleri Müdürlüğü ekipleri, deprem felaketi nedeniyle bir ay ara verdiği yürüyüşe kalabalık bir grupla Çobanoğlu Köyü’nden başladı.

Çobanoğlu Köyü’nde mancarlı pide ile güne başlayan doğaseverler; Paşasuyu Mesire Alanı ve Hacıoğlu Köyü’nden geçerek yürüyüşü Gölkay Park’ta tamamladı. Yağmura rağmen büyük bir keyifle yürüyen; sokak hayvanlarını besleyen doğaseverler bölge halkının ürettiği ürünleri satın alarak kendilerine ekonomik katkı sağladı.

Google News Mudanya Haberleri Telegram MUDANYA Kanalı
Haber Editörü : Tüm Yazıları
BU HABERİ OKUDUNUZ... ŞİMDİ LÜTFEN ÇAĞRIMIZI DA OKUYUN! Basılı gazetemizin yanı sıra internet sitemizlede haberleri sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz sitemiz ücretsiz. Öncelikli gelir kaynağımız ise basılı gazete. Bizleri internetten takip etmeye devam edin, ancak her Perşembe MUDANYA'nın güçlü ve bağımsız bir şekilde devam etmesi için MUDANYA'ya ABONE olmayı ihmal etmeyin. ABONE OL! OKU, OKUT!
YORUM YAZ