Yenileniyor
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • K.Maraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
--
--
--
--

Sanayici Caddesi, İzmit’in prestij caddelerinden oldu91 defa okundu

kategorisinde, 04 Eki 2024 - 08:38 yayınlandı.
Sanayici Caddesi, İzmit’in prestij caddelerinden oldu

Büyükşehir, İzmit Alikahya Sanayici Caddesi’ni yenilenen yolu, yaya kaldırımları ve aydınlatmasıyla İzmit’in prestij caddelerinden birisi haline getirdi

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Alikahya Mahallesi’nde yürütülen üstyapı yenileme çalışmalarında son rötuşlar yapılıyor. Önümüzdeki günlerde yol çizgilerinin de çekileceği Alikahya Sanayici Caddesi yapılan çalışmayla estetik bir görünüme kavuşurken, İzmit’in prestij caddelerinden biri haline getirildi. Sakıp Sabancı Caddesi ile Akarsu Caddesi arasında bulunan Sanayici Caddesi, 20 milyon TL’yi bulan maliyetiyle bölgedeki fabrikalara ve konutlara ulaşımı kolaylaştırdı. Caddeye montajı yapılan dekoratif LED aydınlatma direkleri ve yenilenen kaldırımlar, modern şehircilik anlayışına katkı sundu.

GÖRSEL ZENGİNLİK VE TASARRUF

Yenileme çalışmalarında toplamda 4 bin 240 ton asfalt kullanılırken, kaldırımlar için 4 bin 500 metrekare baskı beton tretuvar döşemesi yapıldı. Elektrik altyapısı da tamamen yer altına alınarak, 2 bin 500 metre uzunluğunda yeni hat döşendi. Cadde boyunca 24 adet galvanizli çelik aydınlatma direği ve 28 adet dekoratif LED aydınlatma direği yerleştirilerek caddeye görsel zenginlik katıldı ve enerji tasarrufu sağlandı.

Google News Mudanya Haberleri Telegram MUDANYA Kanalı
Haber Editörü : Tüm Yazıları
BU HABERİ OKUDUNUZ... ŞİMDİ LÜTFEN ÇAĞRIMIZI DA OKUYUN! Basılı gazetemizin yanı sıra internet sitemizlede haberleri sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz sitemiz ücretsiz. Öncelikli gelir kaynağımız ise basılı gazete. Bizleri internetten takip etmeye devam edin, ancak 15 günde bir Pazartesi MUDANYA'nın güçlü ve bağımsız bir şekilde devam etmesi için MUDANYA'ya ABONE olmayı ihmal etmeyin. ABONE OL! OKU, OKUT!
YORUM YAZ