Yenileniyor
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • K.Maraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
--
--
--
--

AK Parti Bursa: Emek hırsızlığına Bursa geçit vermez648 defa okundu

, kategorisinde, 04 Nis 2026 - 11:18 yayınlandı.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa’daki toplu açılış törenine sert sözlerle tepki gösterdi. Gürkan, birçok projenin AK Parti döneminde hayata geçirildiğini savunarak, yapılan töreni “siyasi şov” olarak nitelendirdi.

AK Parti Bursa: Emek hırsızlığına Bursa geçit vermez

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı. Açıklamasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i eleştiren Başkan Gürkan, açılışı yapılan projelerin önemli bir kısmının AK Parti döneminde planlandığını ve büyük ölçüde tamamlandığını ifade etti.

Gürkan, söz konusu projelerin mevcut yönetim tarafından yapılmış gibi sunulmasının “siyasi ahlakla bağdaşmadığını” belirterek, “Gerçekleri algıyla gizleyemez, yanlışlarınızı manipülasyonla örtemezsiniz” ifadelerini kullandı. Toplu açılış töreninin kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğunu savunan Gürkan, Bursa halkının bu durumu fark ettiğini dile getirdi.

Açıklamasında Çınarcık Barajı İçme Suyu Arıtma Tesisi başta olmak üzere birçok projeye değinen Gürkan, bu yatırımların AK Parti belediyeciliği döneminde hayata geçirildiğini söyledi. Mudanya sahil düzenlemesi, Gemlik Atatepe Sosyal Tesisi, Kestel Gençlik Merkezi ve Büyükorhan İtfaiye Binası gibi projelerin de önceki dönemde tamamlanma aşamasına getirildiğini belirtti.

Çınarcık Barajı’yla ilgili de eleştirilerde bulunan AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, projenin zamanında tamamlanmaması nedeniyle Bursa’nın su sıkıntısı yaşadığını öne sürdü. Başkan Gürkan, “200 günlük su bulunmasına rağmen yönetim zafiyeti nedeniyle Bursa ilk kez susuz kalmıştır” dedi.

Açıklamada, belediye yönetiminin yeni projeler üretmek yerine mevcut yatırımları sahiplendiği iddia edilirken, kamu kaynaklarının yönetimine ilişkin eleştirilere de yer veren Gürkan, “Bursa, siyasi şovların değil gerçek belediyeciliğin şehridir” ifadelerini kullandı. Son olarak Bursa halkına seslenen Başkan Gürkan, kentin yapılan hizmetleri ve bu hizmetlerin gerçek sahiplerini unutmayacağını belirterek, kamuoyunun “algı çalışmalarına itibar etmeyeceğini” söyledi.

BUSKİ’den Mudanya’ya da hayat verecek dev su hamlesi

Google News Mudanya Haberleri Telegram MUDANYA Kanalı
Haber Editörü : Tüm Yazıları
BU HABERİ OKUDUNUZ... ŞİMDİ LÜTFEN ÇAĞRIMIZI DA OKUYUN! Basılı gazetemizin yanı sıra internet sitemizlede haberleri sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz sitemiz ücretsiz. Öncelikli gelir kaynağımız ise basılı gazete. Bizleri internetten takip etmeye devam edin, ancak 15 günde bir Pazartesi MUDANYA'nın güçlü ve bağımsız bir şekilde devam etmesi için MUDANYA'ya ABONE olmayı ihmal etmeyin. ABONE OL! OKU, OKUT!
YORUM YAZ