Yenileniyor
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • K.Maraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
--
--
--
--

BBP Mudanya görevi iade etti!1946 defa okundu

, kategorisinde, 23 Mar 2026 - 15:30 yayınlandı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mudanya İlçe Başkanı Melek Karabay, Bursa İl Başkanlığı ile yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle yönetim kurulu ile birlikte Mart ayı başındaki devraldıkları görevi iade etme kararı aldıklarını açıkladı.

BBP Mudanya görevi iade etti!

BBP Mudanya İlçe Başkanı Melek Karabay, ilçe teşkilatının görevini iade etme kararı aldığını duyurdu.

Yapılan yazılı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana partinin kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Düz yaşayacağız, dik duracağız, doğru gideceğiz” anlayışıyla hareket ettikleri vurgulandı.

Melek Karabay, Mudanya’ya ve partiye hizmet etme gayreti içinde olduklarını belirterek, Bursa İl Başkanlığı’nın ilçe teşkilatına karşı tutumunun yapıcı olmaktan uzak olduğunu ifade ederek, bu durumun görev yapmayı imkânsız hale getirdiğini söyledi. Karabay, açıklamasında, “Gelinen noktada, Mudanya İlçe Teşkilatı olarak tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte mazbatamızı almadan görevi iade etmeye karar vermiş bulunmaktayız” ifadelerini kullandı.

Google News Mudanya Haberleri Telegram MUDANYA Kanalı
Haber Editörü : Tüm Yazıları
BU HABERİ OKUDUNUZ... ŞİMDİ LÜTFEN ÇAĞRIMIZI DA OKUYUN! Basılı gazetemizin yanı sıra internet sitemizlede haberleri sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz sitemiz ücretsiz. Öncelikli gelir kaynağımız ise basılı gazete. Bizleri internetten takip etmeye devam edin, ancak 15 günde bir Pazartesi MUDANYA'nın güçlü ve bağımsız bir şekilde devam etmesi için MUDANYA'ya ABONE olmayı ihmal etmeyin. ABONE OL! OKU, OKUT!
YORUM YAZ