Yenileniyor
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • K.Maraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
BIST 8039.18
DOLAR 27.14
EURO 28.93
ALTIN 1680.29
mecidiyeköy escort

Mudanya Belediyesi’nin ‘randıman bürosu’ rehavete kapıldı!303 defa okundu

, kategorisinde, 19 Eyl 2023 - 15:22 yayınlandı.
Mudanya Belediyesi’nin ‘randıman bürosu’ rehavete kapıldı!

Genel seçimler sonrasında yerel seçimlerin hesabı içerisine girerek, ilçe içi ve dışı ziyaretleri arttıran, şenlik ve konserlerle ‘tribün’ haberlere yoğunluk veren Hayri Türkyılmaz başkanlığındaki Mudanya Belediyesi’nde rehavet, haberlere de yansıdı. Yaklaşık 5 yıldır yerelde basını randımansızlıkla kategorize eden belediyenin randıman (!) bürosuna rehavet çöktü!

Mudanya’da konser, şenlik, ziyaret, maket proje haberleriyle yönelik çalışmalardan haber üretimi konusunda çevre il ve ilçelere göre vasat düzeyde olan Mudanya Belediyesi Basın Bürosu, hafta içerisinde servis ettiği haberle ‘kes-kopyala-yapıştır’ mantığında da randımansızlığını gösterdi.

Mudanya’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olan 12 Eylül’de basına servis ettiği bültende bir önceki yılın haber metnini alıp kopyalayan Basın Bürosu, bu yıl törenlere katılım sağlamayan geçmiş dönem milletvekillerinin isimlerini de haberde geçirerek açık verdi.

Mudanya Belediyesi’nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları dahil kendilerine yakın gördükleri bir çok basına servis ettikleri bülten sayesinde önceki dönem Bursa 2. Bölge milletvekillerinden olan İYİ Partili Ahmet Kamil Erozan ile CHP’li Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nu da yad etmiş oldu!
Birçok haber sitesi ve haber ajansı da güvenilir olarak gördükleri belediyenin kes-kopyala-yapıştır randımansızlığına ortak oldu.
Oysaki ne Erozan, ne de Kayışoğlu bu yılki törenlere katılmadığı gibi aktif seçilmiş Bursa milletvekilleri dahi kutlama programına katılım göstermemişti.
Yavuz GERÇEKÇİ

Google News Mudanya Haberleri Telegram MUDANYA Kanalı
Haber Editörü : Tüm Yazıları
BU HABERİ OKUDUNUZ... ŞİMDİ LÜTFEN ÇAĞRIMIZI DA OKUYUN! Basılı gazetemizin yanı sıra internet sitemizlede haberleri sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz sitemiz ücretsiz. Öncelikli gelir kaynağımız ise basılı gazete. Bizleri internetten takip etmeye devam edin, ancak her Perşembe MUDANYA'nın güçlü ve bağımsız bir şekilde devam etmesi için MUDANYA'ya ABONE olmayı ihmal etmeyin. ABONE OL! OKU, OKUT!
YORUM YAZ