Yenileniyor
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • K.Maraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
--
--
--
--

Mudanyalı genç yüzücüler madalya kürsüsünde3844 defa okundu

, kategorisinde, 25 Nis 2026 - 11:57 yayınlandı.

Bursa’da gerçekleştirilen TYF TBMM 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yüzme Yarışları’nda Mudanya Belediye Spor Kulübü yüzücüleri önemli bir başarıya imza attı. Organizasyonda mücadele eden sporcular, sergiledikleri üstün performansla dikkat çekti.

Mudanyalı genç yüzücüler madalya kürsüsünde

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bursa Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen Yüzme Şenliği’ne Mudanya Belediye Spor Kulübü, 20 sporcu ile katıldı. Sporcular farklı stillerde kulaç atarken bazıları ilk kez yarışma heyecanı yaşadı.

Sporculardan Aras Kesici ve Demir Üçüncü 50 metre kelebek stilinde üçüncülük elde ederken, takım halinde bayrak yarışlarında da dereceler kazandı.

Elde edilen sonuçtan dolayı tüm sporcuları tebrik eden Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, başarılarının devamını diledi. Başkan Dalgıç, sonuçların genç sporcular için motivasyon kaynağı olduğunu kaydetti.

Google News Mudanya Haberleri Telegram MUDANYA Kanalı
Haber Editörü : Tüm Yazıları
BU HABERİ OKUDUNUZ... ŞİMDİ LÜTFEN ÇAĞRIMIZI DA OKUYUN! Basılı gazetemizin yanı sıra internet sitemizlede haberleri sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz sitemiz ücretsiz. Öncelikli gelir kaynağımız ise basılı gazete. Bizleri internetten takip etmeye devam edin, ancak 15 günde bir Pazartesi MUDANYA'nın güçlü ve bağımsız bir şekilde devam etmesi için MUDANYA'ya ABONE olmayı ihmal etmeyin. ABONE OL! OKU, OKUT!
YORUM YAZ