Yenileniyor
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • K.Maraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
--
--
--
--

Kestel’de yangına su taşıyan tanker devrildi: 3 ölü12063 defa okundu

kategorisinde, 27 Tem 2025 - 22:48 yayınlandı.

Bursa Valiliği, Kestel ilçesi Ağlaşan mevkiinde orman yangınına su taşıyan bir tankerin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Kestel’de yangına su taşıyan tanker devrildi: 3 ölü

BURSA (İGFA) – Bursa’nın Kestel ilçesi Ağlaşan mevkiinde, bugün akşam saatlerinde yaşanan trajik bir kaza, orman yangınıyla mücadele çalışmalarına gölge düşürdü.

Bursa Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Gürsu ve Kestel ilçeleri arasında devam eden orman yangınına müdahale için su taşıyan bir tanker, sarp arazide kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, araçta bulunanlardan 1’i olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olan 2’si de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Bursa Valiliği, kazayla ilgili yaptığı açıklamada, “İlimiz Kestel ilçesi Ağlaşan mevkiinde, orman yangınına su taşıyan bir tankerin şarampole yuvarlanması sonucu trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada, 3 vatandaşımız yaşamını yitirmiştir. Hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Olay yerine sağlık, jandarma ve arama-kurtarma ekipleri sevk edilirken, kazanın detaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yangın söndürme çalışmalarına gönüllü olarak Bolu’dan katıldıkları öğrenilen kazazedelerin isimlerinin Ahmet Demir, Mehmet Şimşek ve Kazım Bayram olduğu öğrenildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’de yayımladığı taziye mesajında, “Bu kahraman insanlara Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Acımız çok büyük. Başımız sağ olsun Bursa… Başımız sağ olsun Türkiye…” ifadelerini kullandı.

Google News Mudanya Haberleri Telegram MUDANYA Kanalı
Haber Editörü : Tüm Yazıları
BU HABERİ OKUDUNUZ... ŞİMDİ LÜTFEN ÇAĞRIMIZI DA OKUYUN! Basılı gazetemizin yanı sıra internet sitemizlede haberleri sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz sitemiz ücretsiz. Öncelikli gelir kaynağımız ise basılı gazete. Bizleri internetten takip etmeye devam edin, ancak 15 günde bir Pazartesi MUDANYA'nın güçlü ve bağımsız bir şekilde devam etmesi için MUDANYA'ya ABONE olmayı ihmal etmeyin. ABONE OL! OKU, OKUT!
YORUM YAZ