Yenileniyor
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • K.Maraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
--
--
--
--

Mudanya’dan Uludağ Üniversitesi’ne B/35 otobüs hattı3004 defa okundu

, kategorisinde, 01 Kas 2022 - 14:17 yayınlandı.
Mudanya’dan Uludağ Üniversitesi’ne B/35 otobüs hattı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Bursa Ulaşım Toplu Taşıma İşletmeciliği (Burulaş), Mudanya’dan Bursa Uludağ Üniversitesi arası sefer yapan 2/U hattına alternatif kırsal mahallelerden geçen yeni bir hattı daha faaliyete geçirdi.

Bursa Uludağ Üniversitesi İstasyonu Dış Peron 1 durağından başlayıp BUDO Mudanya İskelesi durağına gidene kadar 30 duraktan geçen B/35 otobüs hattı seferlerine başladı.
Saat 8.20’de çalışmaya başlayan ve 18.30’da seferleri sona eren hat, Mudanya’dan günde hafta içi 5, Uludağ Üniversitesi’nden 4 sefer yaparken, hafta sonları her iki yönden de 3 sefer yapmakta.
55 dakika süren B/35’in yolculuk güzergahı; Üniversite İstasyonu’ndan İzmir Yolu, Görükle Atatürk ve Fevzi Çakmak caddelerini takiben kırsaldaki İrfaniye, Balabancık, Yaylacık, İpekyayla, Akköy, Çepni, Işıklı mahallelerinden geçerek Mudanya Mezarlığı ve Ömerbey Mahallesi Deniz Caddesini kullanarak Mudanya BUDO İskelesi’ne ulaşıyor.

Google News Mudanya Haberleri Telegram MUDANYA Kanalı
Etiketler:
Haber Editörü : Tüm Yazıları
BU HABERİ OKUDUNUZ... ŞİMDİ LÜTFEN ÇAĞRIMIZI DA OKUYUN! Basılı gazetemizin yanı sıra internet sitemizlede haberleri sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz sitemiz ücretsiz. Öncelikli gelir kaynağımız ise basılı gazete. Bizleri internetten takip etmeye devam edin, ancak 15 günde bir Pazartesi MUDANYA'nın güçlü ve bağımsız bir şekilde devam etmesi için MUDANYA'ya ABONE olmayı ihmal etmeyin. ABONE OL! OKU, OKUT!
YORUM YAZ